Здравейте приятели,
Преди няколко дни, получихме едно писмо което желаем да споделим с Вас.
------------------------------------------------------------------
КАЗВАМ СЕ ЦВЕТЕЛИНА ВЪЛКОВА . ОТ ВАРНА СЪМ , НА 31 Г.ПРЕЗ 2004 Г , СЛЕД ВИСОЧИННА ТРАВМА,ЧУПЯ С4 И С5 ( ШИЙНИ ) ПРЕШЛЕНИ И ОСТАВАМ ПАРАЛИЗИРАНА .В МБАЛ „ СВ. АННА „ ВАРНА , СПАСЯВАТ ЖИВОТА МИ .СЛЕД ГОДИНА , МИ ПРАВЯТ ТИТАНОВА СТАБИЛИЗАЦИЯ НА СЧУПЕНИТЕ ПРЕШЛЕНИ , ВЪВ ВМА СОФИЯ .ИМАМ ЧУВСТВИТЕЛНОСТ ДО ГЪРДИТЕ,ЧАСТИЧНО В РЪЦЕТЕ ДО КИТКИТЕ .
МЕЧТАЯ ДА ВЪЗВЪРНА СЕТИВНОСТТА И ДВИГАТЕЛНАТА СИ АКТИВНОСТ , ЗАЩОТО СЪМ СПОРТИСКА . ПРЕЗ 2003 Г , СПЕЧЕЛИХ ПРИЗОВОТО МЯСТО НА РЕПУБЛИКАНСКИЯ ФЪНК МАРАТОН .
НУЖДАЯ СЕ ОТ СКЪПОСТРУВАЩА РЕХАБИЛИТАЦИЯ В ЦЕНТЪР „ EUROMED „ В ПОЛША , В РАМКИТЕ НА 4,5 КУРСА . 1 КУРС ОТ КОИТО Е НА СТОЙНОСТ 6 500 ЕВРО .
DMS KAMПАНИЯ
Изпратете SMS с текст DMS CVETI на единен дарителски номер 17 777 ( за абонати на GLOBUL,vivatel и M-Tel ) . „
„За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС .”
„За повече информация посетете www.dmsbg.com .”
ДАРИТЕЛСКИ БАНКОВИ СМЕТКИ
ПроКредит Банк (България) АД
Сметка в лева:
Банкова сметка: 1017025817
IBAN: BG26PRCB92301017025817
Сметка в Щадски долар:
Банкова сметка: 1117025810
IBAN: BG65PRCB92301117025810
Сметка в Евро:
Банкова сметка: 1417025811
IBAN: BG73PRCB92301417025811
АКО ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С МЕН , ЕТО
СТАЦ. ТЕЛ 052 309-*** - за да получите лични данни за Цвети, свържете се с нас
МОБ. ТЕЛ 0899 394*** - за да получите лични данни за Цвети, свържете се с нас
ЕЛ.ПОЩА CVETI*****@ABV.BG - за да получите лични данни за Цвети, свържете се с нас
SKYPE CVETI-VALKOVA
------------------------------------------------------------------
Нямаше как да не останем съпричастни и решихме да се чуем с Цвети за да решим как можем да и помогнем.
Това което ние, от екипа на Здравей.бг ще направим е да започнем рекламна кампания в нашият сайт и в партньорските ни сайтове. Това, което Вие можете да направите е да се опитате да помогнете - кой с каквото може.
Повече информация за Цвети можете да намерите тук
Профилът на Цвети в Zdravei.bg е тук ->
Рекламен банер:

Този банер можете да изтеглите от тук ->